Om Laserteknik

Smertefri effektiv behandling- telefon 22207082

Min laser er udstyret med den nyeste tyske teknologi, hvor laserhovedet bliver afkølet under behandlingen.

Hvad er laserterapi og hvordan virker det?

Lasere og lyskilder bruger princippet om selektiv photothermolyse for at fjerne hår og dets potentielle genvækst, uden at skade den omgivende hud. Under laserbehandling af hår, passerer lyset gennem huden og absorberes af melaninet i hårstangen. Denne absorption hæver hårfollikellens temperatur og ødelægger de celler, der er ansvarlige for genvækst. Attributterne af lyset (bølgelængde, pulsvarighed og effekt) vælges for at sikre skade på disse celler, men ikke til resten af huden.

Lasere designet til permanent hårreduktion udsender bølgelængder af lys, som absorberes af pigmentet i håret (melanin). Hvis den omgivende hud er lysere end hårets farve, er laserens energi koncentreret i hårakslen (selektiv photothermolysis), der effektivt ødelægger det uden at påvirke huden. Når hårsækken er ødelagt, er vækstaktiviteten permanent deaktiveret.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Hår vokser i cyklusser og laser kan behandle hår i “anagen” eller aktiv vækststadiet. Da ca. 20% af hårene er i det passende anagen-stadie på et tidspunkt, er mindst 8 effektive behandlinger nødvendige for at deaktivere de fleste follikler i et givet område. Dog er der personer, der kræver op til 10 behandlinger, hvilket vi har taget højde for i vores prissætning. Ligesom der kan være behov for flere behandlinger i ansigtet, samt for personer med hormonelle tilstande og dem, der har anvendt voks i mange år eller fået IPL-behandlinger tidligere (begge påvirker follikellens sundhed og vækstcyklus).

Hårvæksten vil falde gennem hele laser behandlingsforløbet, da der bliver mindre blodgennemstrømning og næring til hårstederne. Væksten kan sænkes til måneder eller endog år før nye hår opstår. Derfor anbefales vedligeholdelse efter det indledende forløb 1 til 2 gange årligt. Vi gør opmærksom på, at alle behandlingsresultater er individuelle.

Uge 1: Efter en kort konsultation kan du starte med laserbehandling – husk at barbere dig på de ønskede steder ca. 48 timer før aftalen.

Uge 2: Efter 7 dage vil du kunne teste behandlingen med en pincet, hårene vil let slippe hårsækken.

Uge 3: Imens “gamle” laserbehandlede hår falder af i bad etc. så er nye hår på vej og klar til laserbehandling.

Uge 4: Ny laserbehandling igangsættes efter ca. 4 uger, regn med ca 5 behandlinger.

HUSK

Når du møder op skal du være barberet på de områder du gerne vil have behandlet.

Sidste barbering skal foretages 48 timer før behandlingen.

(dog undtaget mænds skæg, der barberes umiddelbart inden behandlingen)

Du må IKKE have taget sol/solarium 7 dage før behandlingen.

Du må heller ikke tage sol/solarium 7 dage efter behandlingen.