Kontakt

Smertefri effektiv behandling

Kontakt Permanent Hårfjerning Vendsyssel

Har du spørgsmål, eller ønsker du en konsultation, inden du starter en behandling, så kontakt Anne enten via sms eller på tlf. 22 20 70 82

Klinikken har til huse i dejlige nye lokaler i et afsnit af mit hus. Du kan parkere lige ved huset. Der er 10 minutters gang fra togstation og 5 minutters gang fra busstoppested. Benyt indgangen for enden af huset ved skiltet ind til klinikken. Find vej til klinikken på kortet nederst.

Klinikken har gode bade/toiletfaciliteter, og kommer du i god tid, tager du bare plads og snupper en kop te/kaffe eller vand.

Jeg har det nyeste udstyr i klinikken.
Et glimt af klinikken.
Jeg har gode badeforhold.

Mit navn er Anne Skotte, og jeg driver klinikken Permanent Hårfjerning Vendsyssel.

Jeg har selv valgt at få fjernet hårvækst permanent, og nyder i dag den frihed, det giver.

Jeg har investeret i den nyeste tyske teknologi, og jeg er stolt over at kunne tilbyde en effektiv og smertefri behandling.

Som person er jeg helt nede på jorden og  har et glimt i øjet. Jeg er grundig, detaljeorienteret og serviceminded. Det vigtigste for mig er, at mine kunder får en god oplevelse og føler sig trygge ved behandlingen.

Jeg har på ingen måde berøringsangst over for at behandle dine intime dele. I min verden er der ikke noget problem, der er for  lille eller for pinligt.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken!

Find vej til Permanent Hårfjerning Vendsyssel

Adressen er:
Nordvangen 20
9870 Sindal